Tatár Csilla

Viszlát 2014-es nyár!

2014. augusztus 27. - Tatár Csilla

_dsc1788.jpg

87 napot fogyasztottunk el eddig a 2014-es nyár kínálatából, és amikor tegnap, hajnali ötkor 15 fokot mutatott az autóm hőmérője, majd beérvén a tévé székházába Németh Lajos, azzal a remek hírrel dobta fel a napomat, hogy a héten tuti az eső is esni fog, akkor végleg elbúcsúztam -nemcsak az idei nyártól- hanem, az olyan nagyon várt vénasszonyok szeptemberétől is! 

És ha már Lajosról volt szó, akkor illik megemlíteni, hogy nem a Te hibád, ha nem értékelted eléggé az elmúlt 3 hónapot, ugyanis - mint, ahogy kedvenc meteorológusmtól megtudtam -  az elmút 87 napból az ország valamelyik pontján, 73-on esett az eső. A melegrekord pedig Budapesten csupán egyszer, június 10-én dőlt meg, csekély 38 fokkal. Hát ennyi...

Az idei nyárbúcsúztató szettemről így csupán annyit, hogy ez a választás, tipikusan a "gombhoz a kabát" esete volt, amikor a napszemüveg jelentette az origot! Mindent hozzá igazítottam. (Egyszer. Egy másik bolygón. Ahol sütött a Nap.) A nyakláncot, a felsőt, a ruhát és persze a cipőt is. Így, ha 2014. augusztus 27-én nyár lenne és, ha ezen a szerdán sütne nap, és én éppen egy szabadtéri sajtótájékoztatóra sietnék, tuti ezt venném fel. :)

Csilla

u.i: 1975 szeptemberében, volt olyan nap, amikor 37 fokot mértek. Szóval, a remény hal meg utoljára... még nem pakolom el a 2014-es, nyári neglizséimet.:)

_dsc1812-2.jpg

_dsc1825-2.jpg

_dsc1820.jpg

_dsc1818.jpg

_dsc1825-3.jpg

_dsc1831-2.jpg

Fotó: Tatár Csaba

Smink: Pető Mici

Blúz és szoknya: H&M

Nyaklánc: H&M

Napszemüveg: Optika Di Moda by Gerő Optika

Cipő: Vágó Réka

komment komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tatarcsilla.blog.hu/api/trackback/id/tr706630135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása