Tatár Csilla

Feketén-fehéren, még mindig nyár van!

2014. augusztus 18. - Tatár Csilla

_dsc1706-2.jpg

Akkor is, ha éjszaka már csak 14 fok van és akkor is, ha 7-ből 3-szor tuti, hogy szakad az eső! Akkor is nyár van... a meteorológia szerint legalábbis, augusztus 31-ig mindenképp!

Ezért kihasználva ezt a szűk két hetet, válogattam még Nektek a kedvenc nyári darabjaimból. A ruhát és az ékszert is -számomra nagyon kedves- magyar tervezők alkották. Az előbbi Csillag Zsuzsi, az utóbbi pedig Faludi Gabi keze alól került ki. Bár a legtöbben a horgolt ruhák kapcsán, leginkább az őszi és a téli kiegészítőkre gondolnak, itt a remek példa arra, hogy nyáron is nyerő lehet egy ilyen anyag. (Tapsztalatból tudom, ugyanis teszteltem.:))

Az üvegékszer pedig tökéletesen feldobja az összeállítást. A fekete szettet egy délutáni rendezvényen viseltem, ahol elvárás volt az elegáns öltözet. A zöld-fehér kombináció, pedig már jópárszor előkerült a szekrényemből, a rohangálósabb, "forgatós" napjaimon. (Szintén tapasztalat, hogy bár üvegből vannak a láncok, mégsem törnek.:))

A napszemüvegről pedig csak annyit, hogy egyszerűen imádom! 

Csilla

_dsc1728-2-2.jpg

_dsc1702-2 másolat.jpg_dsc1740-2-2.jpg

_dsc1750_ok-2.jpg

_dsc1760_ok-2-2.jpg

_dsc1773_ok-2.jpg

_dsc1779_ok-2-2.jpg

 

Ruha: Süel

Nyaklánc: Faludi Gabi

Szemüveg: Optika Di Moda by Gerő Optika

Saru: F&F

Szandál: Furla

Fotó: Tatár Csaba

Smink: Pető Mici

 

komment komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tatarcsilla.blog.hu/api/trackback/id/tr86614553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása